miksei aika kulu?

olo on kuin lapsilla jouluaattona!

on olemassa osoite, jossa on kiva käydä pyörähtämässä kadun päässä, ovella, ihan lähellä - mutta kuitenkin aivan liian kaukana. lasken viikkoja, päiviä... lopulta tunteja, minuutteja ja sekunteja. 2/3 makuuhuoneista on selvitelty muuttokuntoon. laadittu muuttosuunnitelma, noudatettu sitä siinä missä tähän asti ollaan pystytty - vain lopullinen toteutus ja arviointi on jäljellä. ei malta, ei malta, ei malta o-d-o-t-t-a-a! jalat kuopivat, renkaat ruopivat - nyt heti olisi jo päästävä, ihan heti! äkkiä nyt, tulisipa joku ja välttämättä haluaisi tämän nykyisen... ;o)

3 kommenttia:

Sennie kirjoitti...

Kivalta näyttää! Odottavan aika on niiiin pitkä.. Jaksuja!

kirsi-tuuli kirjoitti...

Huhuu?! Kuvia tässä yltiöutelias jo hieman odottaa - ainakin sittenkin, kun sairastupajaksonne helpottaa. Siunausta uuteen kotiinne!

Ja muuten, Onnenkoukussa on sinulle pieni haaste, käy kurkkaamassa =0).

riikka kirjoitti...

kirsikkaiseni... kuvaus ei oikein onnistu kun on niin hämärää - ja inspistä ootellessa... kun sisäinen paine helpottaa, niin kameraan tarttuminenkin luonnistuu! oon kyllä ollu aika innoissani esim uudesta ruokapöydästä ja tuoleista tän kämpän lisäksi :o) mustavalkoista tekstiä ois vain tarjota tällä hetkellä, kelpaako?