viimeiset kesäkuvat


vihdoin palasi arki! sellainen, joka tuoksuu uusille kirjoille ja kuulostaa ovikellon ja puhelimen pirinältä, salaisuuksilta ja uusilta kujeilta. kuopus ehti oppia kaikki kiukuttelemisen tavat isompien tylsistyessä viimeisinä kesälomapäivinä. pieni ikäkriisi on sillä muutenkin, ei tiedä kesken maatajärisyttävien kilareidensa mitä lopulta itsekään haluaa... äidille loppukesän työjakso teki tehtävänsä: enää hihojen kääriminen ei tunnu ylivoimaiselta, vaan oikeastaan aika houkuttelevalta vaihtoehdolta. muutoinkin kesä onnistui yli odotusten: muutama mukava reissu, käsittämättömän hyvät leirit, työkuviot, juhlat ja lähimpien kanssa vietetty aika ovat tehneet tehtävänsä. voiko tästä kaikesta muuta kuin kiittää? ja vielä - vain kiittää!

4 kommenttia:

-T kirjoitti...

Mukavaa syksyn aikaa!! Tervetuloa vaan arkiset päivät ja uudet tuulet, vai mitä!?! Ihanat kesäkuvat jäävät muistoihin mukaviin...

Marge kirjoitti...

Näin se on, kummasti sitä vain alkaa olla valmis uusiin kujeisiin ja haasteisiin ja syksyn kaunista väriloistoa kuulaassa ilmassa ihailemaan.
Siunausta syksyynne!:)

Sennie kirjoitti...

Oikein hyvää syksyä sinulle! Upeita kuvia, jokainen.

riikka kirjoitti...

sydämelliset kiitokset ja syksyn toivotukset kaikille teille!